Engineering

Basis microbiologie, sterilisatie en cleanroom design

Scheduled Training

Leerdoel

Deze 1-daagse Nederlandstalige opleiding bestaat uit 3 modules en een praktische opdracht die de theorie omzet in de praktijk.
In de eerste module maken de cursisten kennis met microbiologie; als het ware een korte opleiding ‘microbiologie voor niet-microbiologen’. Ze verwerven inzicht in wat virussen, bacteriën, schimmels, endosporen, endotoxines en biofilm zijn.
In de tweede module leren de cursisten de verschillende bestrijdingstechnieken kennen van deze vijanden van aseptische processing. Er wordt ingezoomd op reinigings- en sterilisatie-technieken en hun effectiviteit.
In de derde module worden de principes van cleanroomdesign besproken. In de praktijkoefening wordt de verworven kennis omgezet in de realiteit.

Doelgroep

Startende supervisors en engineers in de Life Sciences die een basiskennis microbiologie en de impact op de aseptische werking nodig hebben

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
15/10/2024
08:30 tot 16:30
Andere data :
Datum nog te bepalen
Prijs
350 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.