Engineering

Basisprincipes CIP-SIP

Scheduled Training

Leerdoel

Streef je naar kennis in hygiënische procesbeheersing? Volg dan onze Nederlandstalige CIP/SIP-opleiding! Deze grondige training neemt je mee door alle essentiële facetten van Cleaning In Place (CIP) en Steam In Place (SIP). Leer de basisprincipes van CIP en begrijp de cruciale opbouw van installaties voor optimale reiniging. Maak kennis met de strategieën voor reiniging en receptopbouw om efficiënte en effectieve processen te waarborgen.

We duiken dieper in het monitoren van CIP-processen, met een focus op kritische parameters en verschillende alarmtypen voor nauwkeurige procesbewaking. Daarnaast verkennen we het concept van stoomsterilisatie SIP) en hoe dit geïmplementeerd kan worden in de farmaceutische industrie. De opleiding biedt inzicht in het opvolgen van SIP-processen, waarbij we kritische parameters en alarmen identificeren om de sterilisatieprocedure te beheren en te optimaliseren. Verder leer je wat rapportages, statussen en standtijden zijn om de algehele efficiëntie te verbeteren en compliance te waarborgen.

Doelgroep

Of je nu nieuw bent in de industrie of je vaardigheden wilt aanscherpen, onze CIP/SIP-opleiding biedt de kennis en expertise die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in proceshygiëne!

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
19 › 15/10/2024
08:30 tot 16:30
Andere data :
Datum nog te bepalen
Prijs
350 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.