Kwaliteit

Intro tot kwaliteitscontrole (QC) in de Life Sciences

Scheduled Training

Leerdoel

Deze tweedaagse training focust zich op de basisprincipes van Quality Control (QC). We starten waar het QC verhaal start: bij de verschillende stalen die worden genomen tijdens de productieflow van een Life Sciences productie. Deze uiteenlopende stalen nemen we twee dagen mee naar de verschillende analysetechnieken die we belichten vanuit hun bijdrage aan de finale release van een medicijn. We bekijken dus hoe en onder welke voorwaarden deze analysetechnieken de data produceren die ondersteunend zijn voor de release. Basisconcepten die toegepast worden op de verschillende analysetechnieken zijn: ALCOA, deviation management, veiligheid en document en record management.

Deze vragen staan centraal bij deze training. Met behulp van onze farmaceutische productiehal en laboratoria kunnen we praktijk en theorie tot in detail trainen. Je zal de rol van QC binnen een Life Sciences productie en het nut en doel van bepaalde wetmatigheden beter begrijpen.

Doelgroep

Deze basisopleiding is gericht op startende of recent gestarte QC-profielen binnen de Life Sciences. Basiskennis van analysetechnieken/laboratotiumtechnologie is vereist.

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
23 › 24/10/2024
08:30 tot 16:30
Datum nog te bepalen
Prijs
800 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.