EngineeringKwaliteitProductie

Projectmanagement in de Life Sciences

Scheduled Training

Leerdoel

Met deze project management training zal je als medewerker beter de rollen en verantwoordelijkheden begrijpenen in staat zijn zelf stappen te zetten om projecten te begeleidenbinnen een life science organisatie. Deze training bestaat uit een theoretische training die dieper ingaat op de verschillende aspecten binnen project management in de life science. Tijdens deze training komen veel voorbeelden aan bod die uit de life science omgeving komen. Naast een korte inleiding bekijken we de verschillende fases. De initiatie fase is de eerste belangrijke fase om duidelijkheid te scheppen over een project. Naast de scope komen ook het samenstellen van een team aan bod. In de analyse en alignement fase bespreken we o.a. het RACI model. In de planningsfasekomen de verschillende planningsmogelijkheden aan bod. De uitvoering en de controle van een project zijn fundamenteel voor het welslagen van een project. Daarnaast bekijken we ook het afsluiten van een project.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor project engineers en projectmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers, en productiemedewerkers die in aanraking komen met projectwerk in de Life Sciences.

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
17/04/2024
08:30 tot 16:30
Datum nog te bepalen
Prijs
480 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.