Kwaliteit

Schrijven van werkinstructies

Scheduled Training

Leerdoel

Voor professionals in de (bio-) farmaceutische of biomedische industrie geeft deze training een goed begrip van het belang van duidelijke werkinstructies en de manier waarop deze best geschreven worden. We merken dat nog veel werkinstructies niet overeenstemmen met de praktijk. De deelnemers krijgen tools om de werkzaamheden af te toetsen met de praktijk. Ook worden de werkinstructies geschreven als lange proza stukken die moeilijk leesbaar zijn voor de praktische mensen. Hiervoor krijgen de deelnemers tools om hun schrijfvaardigheden te verbeteren. Verder krijgen ze inzicht in hoe menselijke fouten kunnen gereduceerd worden door het gebruik van extra uitleg, attention markers en andere visualisatie tools. De stijl en vaardigheden die nodig zijn voor het schrijven van werkinstructies worden ontwikkeld door oefening en ervaring, maar met de juiste tools, structuur en knowhow is het een eerste start.

Doelgroep

Professionals die betrokken zijn bij het schrijven van werkinstructies in de (bio-) farmaceutische of biomedische werkomgeving, met 0 – 3 jaar ervaring. Goede kennis Windows office pack (Word, PowerPoint, Excel) Basiskennis Visio.

Deze training is een samenwerking met Q-People.

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
23/09/2024
08:30 tot 16:30
Andere data :
  • 02/12/2024
Datum nog te bepalen
Prijs
480 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.