KwaliteitEngineeringProductie

Train-the-trainer in de Life Sciences

Scheduled Training

Leerdoel

Deze 2-daagse opleiding zorgt ervoor dat je de fundamentals van (on the job) training geven onder de knie hebt; van het inschatten van de startsituatie van je cursisten tot het bereiken en evalueren van de juiste leerdoelen. Je krijgt inzicht in hoe jouw training in het ontwikkelingspad van de trainee past.
Je leert tijdens de eerste dag van de training de onmisbare tools die nodig zijn om de rol van trainer echt op te nemen. We werken hiervoor met theorie en oefening die uit jouw praktijk komen.
Tijdens de tweede dag geef jij een mini-training waarop je persoonlijke feedback krijgt aangevuld met tips en tricks zodat je groei als trainer een echte boost krijgt. Finaal empoweren we jou om naast trainer ook architect te worden van een krachtige leeromgeving binnen je organisatie.

Doelgroep

Deze opleiding is voor professionals binnen het brede Life sciences ecosysteem die in hun job een rol als trainer of on-the-job-trainer opnemen. Er is geen voorkennis vereist.

Deze opleiding is gratis voor werknemers in de sector chemie, kunststoffen en Life Sciences (PC 116 en 207); via een inschrijving op www.co-valent.be

Datum & tijd
04 › 26/11/2024
10/12/2024
08:30 tot 16:30
Duur : 2 dagen
Andere data :
  • 13/11/2024
Datum nog te bepalen
Prijs
700 € (incl. lunch)
Locatie & contact

ViTalent vzw. Isala Gebouw,
Galileilaan 11 b0002,
2845 Niel

Bereikbaarheid

Vul dit formulier in om u in te schrijven

1. Deelnemersinformatie

2. Facturatie gegevens

Contactpersoon

Naar wie moeten we de factuur sturen?
Hidden

Hidden fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.