Wij maken van jou een Life Science profesional 

Team ViTalent verenigd in het verspreiden van Life Sciences kennis.

Rik Geijsels

Lead Learning en Development, Trainer

Rik Geijsels is als Lead Learning en Development dé educatieve inspiratiebron binnen ViTalent. Hij zorgt voor een verfrissende trainingsaanpak, brengt meer dan een decennium aan trainingservaring in de Life Sciences mee, coacht het team van trainers om de ViTalentKwaliteit in elke opleiding te verzekeren, geeft het beste van zichzelf in lesgeven en is de sparringpartner van de directeur.

Rik was betrokken bij ViTalent vanaf het prille begin, toen ViTalent slechts een idee was, en blijft zich gedreven inzetten om zijn professioneel kindje te laten groeien tot een volwassen bedrijf dat stevig verankerd is in het Vlaamse Life Sciences ecosysteem.

Sarah Joostens

Aseptisch expert, Trainer

Aseptisch werken, het blijft een uitdaging. Behalve voor onze aseptisch experte Sarah. Meer dan 14 jaar werkte ze in verschillende steriele productieomgevingen en werd binnen deze bedrijven al snel de vertrouwde on-the-job trainer. Bij ViTalent combineert ze met veel enthousiasme haar expertise en goesting om les te geven. Belangrijk voor Sarah is dat cursisten goed de ‘waarom’ achter de regels begrijpen. Daarvoor zet ze haar kennis van de praktijk op meesterlijke wijze om in doorleefde verhalen en voorbeelden. Haar belevingsgerichte kennis van de aseptische productieomgeving is een grote plus voor onze klanten en voor het team. Sarah straalt wanneer ze lesgeeft! (zeker wanneer ze haar kleurrijke stiften kan bovenhalen).

Stef Van Praet

Validatie en Sterilisatie expert, Trainer

Weten dat je graag lesgeeft, maar ook weten dat techniek je passie is. Uiteindelijk terechtkomen in de Life Sciences sector in verschillende validatieteams. Vervolgens tijdens een bedrijfsevent op bezoek gaan bij ViTalent en de puzzelstukjes in elkaar zien vallen. Het overkwam Stef.
Zijn technische kennis en inzichten zijn perfect complementair in het team. De isolator, de HVAC, de cleanroom, onze procesinstallatie, de rookmachine … ze kennen geen geheimen voor Stef. Naast theoretische inzichten heeft Stef ook de nodige technische handigheid om didactische opstellingen die de andere teamleden bedenken in elkaar te steken.

Een laatste zeer welkome competentie van Stef: hij weet overal in Vlaanderen de beste snackbars zijn!

Robert, Bob, Van Eijkeren

Cel Biologie expert, vakverantwoordelijke en Trainer QA QC

Een Life Science productie zonder kwaliteitsafdeling is onbestaand! Voor de volledige ViTalent portfolio rond QA en QC is Bob verantwoordelijk! Bob, de Roger Federer van het team, brengt dankzij zijn doctoraat in de biomedische wetenschappen een berg academische kennis binnen bij ViTalent.

Het labo was en is zijn biotoop en zijn grote interesse in Life Sciences productie maakt van hem een vertrouwd gezicht QA en QC middens.

Natascha Van Camp

Office Manager

Cursisten en bezoekers kunnen op Natascha rekenen vanaf de eerste enthousiaste welkom, naar de broodjes tot het certificaat op het einde van de opleiding. Voor de ViTalent klanten en leveranciers is ze het aanspreekpunt voor planning, facturatie en alle mogelijke vragen.

En de collega’s? Die worden administratief en logistiek volledig ontzorgd: een last minute dringende bestelling regelen, zorgen dat alle consumabels er zijn, de juiste mensen contacteren om defecten en pannes op te lossen, collega’s vriendelijk maar efficiënt aansporen om hun administratie in orde te brengen, de info mailbox beheren … zonder Natascha draait ViTalent niet.

Veerle Van der Linden

Algemeen directeur

Als algemeen directeur staat Veerle aan het roer van ViTalent. Zij bepaalt, in overleg met het bestuursorgaan, de richting van de vzw en zorgt ervoor dat de cijfers kloppen. Als manager is ze het eerste aanspreekpunt voor het team, de klanten en alle stakeholders. Met veel vuur vertelt ze aan iedereen die het wil horen over ViTalent en de eindeloze opleidingsmogelijkheden die geboden worden aan het Vlaamse Life Sciences ecosysteem.

Met een doctoraat in de analytische chemie op zak en ervaring in lesgeven en in verschillende technische managementsfuncties was de job bij ViTalent een ideaal amalgaam van al haar professionele interesses.